Teško Vosak Perle za Uklanjanje Dlaka (300g/naknadu od 10,5 ozu) Bezbolno Vosak Perle - Pun Tijelo Depilaciju Zrnca sa 10pcs Applicators, Kod Kuće Depilaciju Perle za Lice, Obrvu, Noge, Underarms, Leđa, Prsa, Savršeno Napuniti za Bilo Vosak Toplije (Ruža)

Teško Vosak Perle za Uklanjanje Dlaka (300g/naknadu od 10,5 ozu) Bezbolno Vosak Perle - Pun Tijelo Depilaciju

KM 6.52

Dostupnost

【Vosak Perle za Uklanjanje Dlaka-Svi Svrhu Fomula】Auperwel pearl vosak perle su napravljene sa niskim topi poena i sadrži bit rose.Jednostavno koristiti i savršeno za bilo osjetljivu kožu tip.Savršena za sve telo za uklanjanje dlaka, lice, nazad, Bikini, Brazila, pazuha i Grudi i pogodni za sve vrste kose i debljine. 【Vosak Perle za Sirov Uklanjanje Dlaka-Uštedjeti Novac da ne bi morao da provedem vreme u salonu se Brazilski Vosak!Možeš vosak se kao kod kuće u bilo koje vrijeme. Tu je 100% Prirodni Sastojke : Naši prirodni vosak perle za osjetljivu kožu izvući od prirodnih sastojke, seti poput rose, seti pčelinjeg voska, esencijalnih ulja, i drugi sigurno sastojke. Tu je lako da se prijavim : Depilaciju perle za uklanjanje dlaka sa niskim topi poenta - smislio za Početak Korisnicima. ✓ Bolje i zdrav kožu.Kao fizički exfoliation, veks perle za uklanjanje dlaka kit ukloniti beživotno površinu ćelijama kože.Nakon što je drkao, koža će biti bolje. ✓ Dugotrajan rezultate.Treba dugo vremena da ti poraste kosa od brijanje.Zato ga korjen kose je uklonjena. ✓ Fine i tanji kosu.Nakon što je drkao, ti neće primetiti tvoja kosa ponovno naraste fine i mekši!Auperwel vosak grah za uklanjanje dlaka mašine mogu da ti pomognem!. 1. Zašto vosak perle za uklanjanje dlaka raspust?.Postoje dva glavna razloga koji će uzrokovati teško vosak za odmor.Ili vosak aplikacija je previše tanka ili vosak je ostalo na koži predugo.Da bi izbegli situaciju, preporučujemo da se prijavljuju deblje sloj vosak na kožu tokom proces prijavljivanja.Vosak trebala bi se odmoriti na koži oko 30-40 sekundi prije uklanjanje.Ako ti je vosak je još mokra nakon toga, molim vas da dopustite dodatnih 30 sekundi dok vosak je suho. 2. Zašto vosak perle za vosak toplije ne uklanjati dlake bilo?.Problem je li to u redu grijanje načina, u redu prijavu kada si ukloniti kosu.Preporučujemo da koristimo vosak kada vosak dostigao je dušo-kao konzistentnost. 3.Šta teško vosak perle za uklanjanje dlaka uključuju?.Dobit ćete 10.58 oz/ 300g vosak pasulj napuniti, i 10 vosak štapiće za bikini ili obrvu depilaciju. 4. Šta treba tvoju pažnju?.Kosa mora da bude o ¼ " za vosak perle da shvatiš it Do ne koristite vosak za 2 sata nakon tuširao ili suncaju ili sunčanje.Ne koristimo vosak na slomljeno ili nervozan kožu.


O proizvodu

Izbor kupca

QuickNet Povezivanja Kablovsku Skupština
  • Newbie

QuickNet Povezivanja Kablovsku Skupština

KM 444.87

Vlakna Tip OM3 Broj Vlakna 12 Standardima Upoznao Upozna ili prelazi ISO / DONESE 11801, TIA / EIA568C 3, TIA6045 (FOCIS5), TIA / EIA568C 1 Ro HS Zadovoljavajuće.Prijavu Dozvoljava sist